Business coach og mentor ud over det sædvanlige

En business coach og mentor kan være det, der skal til for at du kan:

 • Skabe et virksomhedsfundament, der holder dig i business og sikrer kontinuerlig værdi og overskud
 • Gøre det umulige muligt
 • Bevare begejstring gennem alle faser og faldgruber på vejen

Jeg kan hjælpe dig, der er leder, iværksætter eller etableret selvstændig med at holde fokus, hvis du føler at dit flow, kreativitet, tid og energi drukner i småopgaver og for ”mange hatte” i den daglige virksomhedsdrift.

Jeg har en særlig evne til at ”tune ind” på dig, så du oplever at blive set og hørt og hjulpet på lige netop de områder, der dræner din energi og fokus.

Du får hjælp til at sætte mål, fastholde bevægelsen frem mod dine mål og håndtere de set backs, der kommer – med en business coach der er mentor, coach og erfaren rådgiver i en og samme person.

MR Management som coach

Jeg er  certificeret coach, og en erfaren certificeret kognitiv mentor og sparringspartner. Derudover har jeg mange års erfaring med egen selvstændig virksomhed, samt med projektstyring i min egenskab af  lederjobs og som PA.

Coaching hos mig suppleres derfor af både mentoring, sparring, og mere konkret råd og vejledning på baggrund af min erfaring.

Mit professionelle fokus gennem 20 år har været på virksomhedsudvikling, iværksætteri og selvstændig virksomhedsdrift. Jeg har ”gået vejen” selv, og kan derfor vejlede dig på baggrund af mange års erfaring. Blandt andet i hvad det kræver at starte og drive egen virksomhed, og hvordan du sikrer dig selv – økonomisk og personligt.

Jeg kan desuden bidrage med:

 • en stor juridisk specialviden; jeg har forvaltet relevant lovgivning for iværksættere og andre virksomheder gennem mange år
 • et stort virksomheds- og ydelsesnetværk, der sikrer dig adgang til den mest professionelle service og outsourcingsmuligheder
 • solid viden om og erfaring med lovgivningskrav, økonomiske aspekter, sikring ift. sygdom, tab af erhvervsevne og pension, markedsføring, branding, kundeengagement og stabil indtægt

Med MR MANAGEMENT som business coach, mentor og rådgiver får du:

 • Min spidskompetence, som er at bevare din begejstring, handlekraft og overskud – fundamentet for succes
 • En erfaren og dygtig mentor, som samtidig har solid viden og erfaring med virksomhedsdrift og iværksætteri
 • En evne til at virkeliggøre ideer og spirende håb
 • Ekspertise, indsigt og service på et niveau, du ikke finder mange andre steder
 • Personligt engageret rådgivning og sparring – med udgangspunkt i dig
 • En at gå vejen sammen med
 • En mentor der står til rådighed for dig, når du har brug for det
 • Mine kerneværdier: tilstedeværelse, empati, rummelighed, kvalitet, kommunikation, dedikation, grundighed og ærlighed

Business coaching – 1:1 session

1:1 coaching-/mentoring session af 2 timers varighed koster kr. 2.395 ekskl. moms, og foregår enten hos mig eller over Skype/telefonen.

Har du behov for en mere systematisk coaching og sparring for at bygge et godt fundament eller komme det rigtige sted hen med din virksomhed, tilbyder jeg også et 12-ugers business mentoring/coaching forløb

Kontakt mig meget gerne for en uforpligtende samtale på tlf. 2282 4445 eller pr. email mr@mrmanagement.dk.

Hvad er coaching?

Coaching er en metode, hvor du får hjælp til at finde din egen vej. Din coach hjælper dig til at opnå bevidsthed om dine værdier og mål, og et nyt perspektiv på dine ressourcer og muligheder. En ”ren” coach vejleder dig ikke, men spørger ind og hjælper dig til at finde dine egne svar og metoder.

Med MR Management får du både coaching og mentoring/sparring: jeg anvender coaching som metode for at vi kan finde frem til dine værdier, mål, muligheder, ressourcer og forhindringer, men fungerer også som mentor, hvor jeg på baggrund af mine mange års erfaring og konkrete viden vejleder dig og fortæller dig, hvad du bør gøre.